©Toate drepturile rezervate BIROUL DE ADMINISTRARE PROPRIETĂŢI IMOBILIARE
Design AV DESIGN


Despre noi


Interesul nostru principal este de a fi alaturi de proprietar in valorificarea optima a proprietatii sale, in conservarea si cresterea in timp a valorii proprietatii incredintate. De aceea suntem preocupati in permanenta de problemele clientilor nostri si dorim sa facem tot ce putem in domeniile in care suntem competenti.

Noi suntem aici, langa proprietatea clientului nostru, cand el este departe si actionam in conformitate cu deciziile acestuia, putand transpune intentiile proprietarului in realitate.

Punem un accent important pe consilierea individuala a clientilor nostri. Ne caracterizeaza consecventa in a duce la bun sfarsit ceea ce am inceput, dovedind corectitudine in toate activitatile prestate. Problemele aparute le rezolvam cu profesionalism, promptitudine, punctualitate si seriozitate desavarsita. Dovedim competenta, izvorata din experienta acumulata si ne bucuram de credibilitate pe piata pe care ne desfasuram activitatea.

Experienta noastra de peste 6 ani in domeniu ne ajuta mult in solutionarea problemelor care apar si ne ofera siguranta lucrului bine facut.

Un exemplu: biroul nostru a elaborat un contract de inchiriere, care cuprinde multe clauze menite sa protejeze proprietatea clientului nostru, toate in deplina concordanta cu legislatia in vigoare. Toti chiriasii care locuiesc sau vor locui in proprietati aflate in administrarea noastra au semnat sau trebuie sa semneze modelul nostru de contract de inchiriere.

Desi ne perfectionam continuu si incercam sa rezolvam totul cat mai bine si noi putem face greseli. Pentru astfel de "accidente" avem incheiata o polita de asigurare de raspundere civila publica, la o valoare asiguratorie, pentru daune provocate proprietatilor administrate, astfel incat clientii nostri sa nu poata fi pagubiti.

Ca o concluzie, va recomandam cu responsabilitate: dati imobilele Dvs. valoroase numai pe mana specialistului. In calitatea noastra de specialisti ai imobilelor va garantam administrarea specializata, serioasa si sigura a proprietatii Dvs. Lasati-ne sa administram proprietatea Dvs., pentru ca imobilele sunt afacerea noastra.